Hogyan kell főzni steak steak

Nem veszi a mester szakács főzni steak steak. Saute vékony steakeket – néha scallopini néven – és szalonnasós mártással szolgálják fel, grill vagy sült vastagabb szeletek. Lehet, hogy azt gondolják, hogy a borjú túl drága, de nem akkor, ha kiszámítja a kiszolgálási árat, nem pedig a fontonkénti árat. A borjúhúskék kevés zsírt és zsírt eredményeznek. Adjon hozzá salátát és néhány ropogós kenyeret az étel elkészítéséhez.

Helyezze a borjúhúst a fagyasztóba körülbelül 30 percig, amíg a hús nem szilárd, de nem fagyasztva. Vágjuk le a borjúhúst nem vastagabb, mint 1/2 hüvelyk, és szeleteljük részekbe körülbelül 4 hüvelyk átmérőjű.

Lay műanyag csomagolást egy vágódeszkán. Helyezze a borjúhordót a műanyagra, és fedje le egy másik műanyaglemezzel. Kezdve a közepén, pound a steak egy hús tenderizer farok, amíg a steak válik 1/4-inch vastag.

Sózzuk a lisztet só, bors, oregán, bazsalikom és hagyma por vagy más fűszerek és gyógynövények választékával. Tegye a fűszerezett lisztet egy sekély tálba.

Dedge a borjú a fűszerezett lisztet.

Döfjük be a steaket a megvert tehenekbe, majd a lisztkeverékbe. Tedd rá egy tányérra.

Öntsön elegendő étolajat egy sózott serpenyőben, hogy lefedje az alját 1/4 inch olajjal. A saute serpenyőnek elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy az összes steaket elfedje. Ha nincs elég nagy, főzzük a steakeket tételekben. Kapcsolja a hőt közepes magasra. Az olaj készen áll, amikor megdől.

Vékony borjúhúskák

Grillezett vastag boróka steak

Barna a steak mindkét oldalán. A vékony húsdaráló nem fog hosszabb időt vesz igénybe, mint 4-5 percig. Távolítsa el a serpenyőből.

Adjon hozzá egy bor vagy gyümölcslevet a tálhoz, és hozzon létre egy mártást a borjúhoz. Használja a marsala bort, és adj hozzá gombákat borjúborra.

A főzés előtt körülbelül egy órával vegye ki a steakeket a hűtőszekrényből, így a hús szobahőmérsékletre változhat. Szeletelje a sertéshúsleveseket kedvenc fűszerekkel, de takarékosan használja őket, mert nem akarja megakadályozni a borjú finom ízét.

Törölje le a grillező főzőrácsot olajjal. Világítsd meg a grillet. Ha a faszenet szürke hamu borítja, készen áll. Nagyon forró lehet. Tartsa a kezét 4 cm-rel a grillező főzőrács fölött. Nem lehet több mint egy-két másodpercig tartani.

Helyezze a steak a grillre. Fordítsa át a steakeket a félig a grillezési idő alatt. Például egy 1 1/2 hüvelykes vastag borjú steak 12-16 perc alatt ritkák és 20-22 perc alatt közepes.