Hogyan kell gyakorolni egy gyalogos öntött

Amellett, hogy a felsőtestét a gyaloglószalagban dolgozol, akkor továbbra is az alsó tested dolgozhatsz, amikor láb-, boka- vagy lábérülésekor gyógyulsz. A különböző ülő és álló gyakorlatok segítségével rehabilitálhatja sérült lábát, vagy megerősítheti a sérült végtagot. Beszélje meg kezelőorvosával, hogy milyen nyomást gyakorolhat az öntött lábára, majd indítsa el a cardio és az ellenállóképességet, hogy megtartsa alakját.

Találkozzon orvosával vagy edzőjével, hogy megtudja, mennyi stresszt tud adni az öntött lábnak, és mennyi ideig. Ne tételezzük fel, hogy ha jól járunk az osztályokból vagy az irodából vagy az otthoni környezetből, akkor mérföldeken járhatsz anélkül, hogy a sérülést hangsúlyoznánk.

Hajtsa végre a súlygyártó gépek használatát. Olyan gépeket használjon, amelyeknek van egy padja a felsőtestek elvégzéséhez, mint például a lábfej húzása, a pec fedélzetek, a bicepszek és a mellkasi prések. Feküdj a gyomrára, és hajtsd le a görcsöket, mozdítsd fel a súlyokat úgy, hogy a sarkadat a fenékedre mozgatod. Fordítsa el a pozícióját, vagy üljön a padra, és emelje fel a súlyokat felfelé emelve a lábát a padlóról a csípőmagasságra.

Végezzen el gyakorlatokat olyan gépeken, amelyek húzófeszítőket használnak zsinórral vagy karokkal. Használjon evezőgépeket, amelyek lehetővé teszik a karok, a mellkas és az izmok hangsúlyozását anélkül, hogy jelentős lábhasználatot igényelne. Olyan elliptikusokat használjunk, amelyeknek karja van, ha a karját használhatja a lábuk helyett.

Gyakorlat súlycsökkentő gépekkel, otthoni tornákkal vagy evezőgépekkel, amelyek kevesebb súlyt vagy alacsonyabb ellenállási beállítást használnak a cardio edzések létrehozásához.

Ülj le egy székben, és használjon súlyzókat vagy ellenállási sávokat az erő vagy az edzésprogramok edzéséhez. A maximális súly kb. 50% -ával felemelheti, végezzen 10 ismétlést egy gyakorlattal, vegyen egy 60 másodperces szünetet, majd egy újabb gyakorlatot. Használjon elég súlyt, hogy nehezen lélegezzen, de nem annyira súlya, hogy hosszú szünetet kell tennie, vagy néhány perc múlva abbahagyja. Tartsa az áramkört 30 percig vagy tovább, hogy kardio edzést készítsen.

Vezessen egy edzőkerékpárt olyan beállítással, amely nem igényel túl sok nyomást a pedálra, hogy kardio edzést hozzon létre. Ússzon 30 percig vagy még tovább, ha öntöttje vízálló, és nem károsodik a cardio edzés. Sétáljon gyors tempóban 30 percig vagy tovább, ha kezelőorvosa vagy edzője azt tanácsolta, hogy ez nem befolyásolja a helyreállítást.

Végezzen testtömeg-gyakorlatokat, mint például az ab crunches, sit-ups, pull-ups, push-ups, chair dips, chin-ups és ab roller gyakorlatok. Légy óvatos, ha ászokat, felhúzásokat és széket kell tennie, hogy ne csúszhasson és ne fusson erősen az öntött lábához. Adjon súlyokat az alapvető edzésekhez olyan gyakorlatok létrehozásához, mint például az orosz csavar, melynek súlya van, vagy a kar hosszúságú és oldalról oldalra mozgó labda. Végezzen gyakorlatokat, amelyek egy edzőgömbön ülnek, hogy az alapmunkát más feladatokhoz adják.