Hogyan kell tanítani a lépéseket virág ültetéséhez a gyerekeknek

A kertészkedés olyan tevékenység, amelyet a gyermekétől a kisgyerekektől élvezhet. A gyerekek megtanulják a legjobban, hogy megtanítsák a gyermeket, hogyan kell virágot felvenni, és tervezik, hogy a legtöbbet elvégezhesse. Talán rendetlenséget okozhat, de a tapasztalat felbecsülhetetlen lesz a kis kertész tanításában egy növény életciklusánál, ahol a virágok származnak, és milyen növényekre van szükség. Válasszon egy könnyen növekvő virágváltozatot, például napraforgókat vagy reggeli dicsőséget, javasolja a Redwood Barn óvodát. Kezdjünk több maggal, ha valaki nem nő, hogy elkerülje a csalódást.

Gyűjtsön össze minden szükséges készletet az idő előtt, és magyarázza meg mindegyiket a gyermeke számára. Mutassa meg neki a magokat, és tudassa vele, hogy az összes olyan étel, amelyre a virágnak szüksége van, belül van. Magyarázd el, hogy a növényeknek szüksége van a talaj, a víz, a nap és a levegő növekedésére.

Hagyja a gyermeket, hogy töltse ki a virágcserépeket vagy a tojásdoboz részeit a talajjal. Az ujjaival piszkáljon egy lyukat a szennyeződések középpontjában, és egy vagy két magot csepegjen, majd fedje le a vetőmagot a talajjal.

Mutasd meg gyermekeidet, hogyan kell dönteni az öntöző edényt, hogy a virág magokat víz nélkül kiforgassa. Tegye a virágcserépbe egy napos ablakot.

Ellenőrizze, hogy minden nap kiderül-e egy csíra. A virágok sokszínűségétől függően ez néhány nap alatt megtörténhet. Folytassuk minden nap vízzel megszórjuk, ügyelve arra, hogy ne engedjük meg a talajt elárasztani.

Kérje meg a gyermeket, hogy segítsen átadni a palántákat néhány nap múlva, ha a fagy veszélye áthaladt a környéken. Miközben az elemek és a rovarok védelme a vetőmag után azonnal hasznos, a palántáknak szüksége van a friss levegőre és a napra, amely kívülről jól elérhető, magyarázza a Redwood Barn Nursery. Gondolja meg, hogy ásson egy lyukat egy simítóval, miközben óvatosan mozgatja az egyes törékeny palántákat. Engedje meg, hogy piszkálja le a piszkot, és vízzel a virágokat.

Továbbra is ösztönözze a gyermeket, hogy gondoskodjon a növényekről. Élvezheti a kép rajzolását minden nap, aminek a virágai úgy néznek ki, mint a napok. Ha gyermeke nyolcéves vagy annál idősebb, akkor érdekelheti, hogy milyen típusú rovarok veszélyesek a növényekre, javasolja Jo R. Frederiksen, a Colorado Állami Egyetem Kooperatív Kiterjesztő Mester Gardner.