Hogyan kell tartani a szúnyogokat, amikor úszni

Sok ember számára a szúnyogok csak egy része a nyárnak. Az állandó zümmögés és viszketés, ha megharaptak, idegesítő lehet, de a rovarok is képesek betegségeket hordozni. Az udvar, az úszási területek és a személyes védelem megfelelő karbantartása segíthet a biztonság megóvásában.

Használjon vízálló szúnyogriasztót mielőtt úszna. Válassz egy hosszú távú formulát a DEET vagy a pikaridin használatával, javasolja a REI-t. A citromolajból vagy eukaliptuszból készült természetes repellensek szintén hatásosak, de néhány óránként újra kell alkalmazni.

Helyezzünk világító citronella gyertyákat az úszómedence körül. A Citronella természetes szúnyogriasztó. Helyezze a gyertyákat biztonságosan a gyermekek és a háziállatok elől, például magas házas vagy polcra szerelt ház vagy egy zárt terasz területére.

Az összes felhasználás után ki kell üríteni a vizet a játékokból, tutajokból és egyéb felszerelésből, és tárolás előtt hagyja szárazon a napsütésben. Az öreg, stagnáló víz a szúnyogok közös tenyésztere.

Tisztítsa meg és fertőtlenítse a medencét. Ellenőrizze a kémiai szinteket, és futtassa naponta a szűrőt, hogy elpusztítsa az esetleges rovar lárvákat. Vegye le a leveleket és más udvar törmeléket a felületről. Fedje le a medencét, ha nincs használatban, hogy megakadályozza a hibákat a vízbe telepedéssel.

Adj hozzá kedvező lombot az úszóövezetek közelében. A Citronella fű, a vanília levél, a mogyoró és a sagebrush élő szúnyogriasztó anyagok.