Hogyan fogyasztható a teljes zsírtartalmú tej

Ha a tejelő már az ön diétájába tartozik, a könnyebb módja a súlygyarapodásnak. A teljes zsírtartalmú tej – amit teljes tejnek is neveznek – magasabb a kalóriáknál, mint a csökkentett zsírtartalmú kollektívák, ami segítséget nyújt az extra energiának ahhoz, hogy néhány kilót vegyen fel. És mivel a tej sokoldalú a konyhában, sokféle ételben használhatja, amely a fogyókúra egyik részét képezi.

A súly hozzáadása azt jelenti, hogy több kalóriát fogyaszt, mint amire szükséged van – általában 250-500 extra kalóriát naponta. Ez elegendő extra kalóriát eredményez a hét folyamán, hogy 0,5 és 1 font közötti nyereséget érjen el, amely a sovány szövet és az izom kombinációjából származik: mérsékelten magas kalóriatartalmú ételek esetén a teljes zsírtartalmú tej segíthet az ajánlott kalóriatartalomnak többlet. A teljes tej 1-csésze adagja 149 kalóriát tartalmaz, így ha két pohár ital mellett naponta, az étel tetején meg kell tartani a testsúlyát, hetente több mint fél fontot nyerhet. Az extra kalóriatartalom növeléséhez próbálja ki a teljes zsírtartalmú csokoládétej. 208 kalóriát tartalmaz csészénként, így a rendszeres étrend mellett két pohár is elegendő extra kalóriát biztosít ahhoz, hogy negyedéves fontot érjen el hetente.

A teljes zsírtartalmú tej más előnyökkel is jár, amelyek 8 gramm fehérjetartalmú testsúlycsökkentést tesznek lehetővé csésze vagy csokoládé teljes tejenként, ez jó minőségű, kiváló minőségű fehérje. A tejben lévő fehérjék “teljesek”, ami azt jelenti, hogy tartalmaznak minden olyan aminosavat, amelyhez el kell nyerni a sovány tömeget, beleértve az izomszövetet. Szükség esetén 0,8 gramm fehérje fontonkénti testsúlyra van szüksége, így a 16 gramm fehérje két pohár teljes zsírtartalmú tej esetében a napi fehérje szükségletének 13 százalékát biztosítja egy 150 fonton keresztül. A zsírban a teljes zsírtartalmú tej is segít a súlygyarapodásban. A tej kalóriáinak növelése mellett a zsírok – szénhidrátokkal együtt – koncentrált üzemanyagforrásként szolgálnak az izmok számára. Az ivóvíz segíthet abban, hogy energizálódjon, és képes legyen lépést tartani az igényes programokkal, amelyek az izmok nyeréséhez szükségesek. Egy csésze egész sima tej 8 gramm zsírt és 12 gramm szénhidrátot tartalmaz. A csokoládé tej magasabb a szénhidrátban, 26 gramm / csésze.

Használja a teljes zsírtartalmú tejet a súlycsökkentéshez a csökkentett zsírtartalmú vagy nem zsíros tej helyett. Például a nem tejes tejnek mindössze 83 kalóriája van, ha két pohár teljes zsírtartalmú tejet iszik napi két pohár tejet nem tartalmazó tej helyett, akkor hetente 924 extra kalóriát vesz igénybe – elég ahhoz, hogy egy negyedet nyerjen Font, akár más étrendi változások nélkül is. Váltsunk két pohár teljes csokoládétejre, és még több kalóriát kapunk – naponta 250 extra kalóriát, vagy elég ahhoz, hogy fél hektáron hetente eljussunk.

Használja a tejet a nagy kalóriatartalmú simaízületek alapjaként a súlygyarapodáshoz. Egy csésze teljes zsírtartalmú fehér tejet összekeverünk egy csésze őszibarackgal és egy uncia makadámmogyoróval – 1 órán át áztatjuk a vízben a hozzáadott tejszínt illetően – vagy a makadámia dió vaj tartalmaz 410 kalóriát, beleértve a 11 gramm fehérjét. Vagy próbáljon magasabb fehérjetartalmú bogyós mandula csíkot kevergetve egy csésze teljes zsírtartalmú csokoládéval egy csésze áfonyával és egy uncia mandulával – vízben áztatott, amíg puha – 454 kalóriára és 15 grammra rázzuk A teljes zsírtartalmú tejet használjuk a reggeli zabkása elkészítéséhez – függetlenül attól, hogy ez a zabpehely, vagy a quinoa vagy az amaranth zabkása – hozzá kell-e adni a kalóriát a súlygyarapodáshoz, és a teljes tejmennyiséget hideg gabonafélékben is használni kell. Adjunk hozzá egy csésze tejet tejszínes levesekhez, hogy kiszáradhassuk őket – ez könnyebbé teheti a termoszba öntözést és italt iszogatva -, és egész tej hozzáadásával pépes levesekhez hozzáadott tejszínt adhat.

Kalóriák, teljes zsírtartalmú tej és testsúlygyarapodás

A teljes zsírtartalmú tej egyéb előnyei a testsúlygyarapodáshoz

Készítsen teljes zsírszubvenciót

Egyéb tálalási tippek és trükkök