Hogyan használjuk köleslisztet

A sütéshez való sodródásnál különböző liszttípusokat alkalmazhat, mint az általános célú liszt alternatívájaként. A kölesliszthez hasonló, világos sárga színű kölesliszt egy vajas ízű alternatíva. Gluténmentes is. A glutén olyan kényes cselekvést biztosít, amely szépen lekerekített süteményeket, süteményeket és egyéb süteményeket képez. Mivel a glutén nem jelen van a köleslisztben, olyan kiegészítő összetevőt igényel, amely a glutén kötési tulajdonságait emulálja, mint például a guargumit, vagy egy lisztet, például a glutént tartalmazó összes célra.

Köles és minden célú liszt

Kövesse a jelölt lépéseit a jelzett módon, amíg el nem éri a liszt hozzáadásának lépését.

Millet és Guar Gum

Cserélje ki az általános célú vagy más liszt típusú fele köleslisztet, amikor a száraz összetevőket egy keverőedényben kombinálja. Például, ha a recepthez 2 csésze liszt szükséges, használjon 1 csésze lisztet, amely glutént tartalmaz, mint például az összes célra szolgáló kenyér vagy tészta liszt és 1 csésze kölesliszt.

Kövesse a recept többi lépését.

Helyettesíti a kölesliszt mennyiségét a mindennapi liszt mennyiségére, de a recept mindegyik 3/4-es csészébe 1/4 csésze lisztet kell kivonni. Például, ha a recepthez 3/4 csésze minden célra vagy egyéb standard lisztre van szükség, használjon fél csésze köleslisztet.

Adjunk hozzá 1 tk. Guargumit és 1/4 csésze kukoricakeményítőt minden 1/2 csésze kölesliszthez a száraz összetevőkhöz.

Kövesse a recept többi lépését.