Hogyan kell főzni ujj bordák

Az ujjbordák egyfajta kis borda, amely lehet sertés vagy marhahús, attól függően, hogy hol vásárolja meg őket, ahogyan a neve is sugallja, körülbelül ugyanakkora méretű, mint az ujj. Az ujjbordák meglehetősen gyengék, de ügyelni kell arra, hogy főzzük őket, mivel könnyebb égetni és túlzsúfoltatni őket, mint a nagyobb bordák, ami keményebbé és kevésbé élvezetessé teheti a húst.

Főtt ujjszegély

Töltsön fel egy nagy állományt vagy fazékot félig hideg, tiszta vízzel a csapból. Fedjük le az állományt vagy a serpenyőt, és a vizet forraljuk fel.

Sült fogasok

Dörzsölje a bordákat növényi olajjal és szezonálisan ízlelje őket kóser sóval és frissen őrölt fekete borssal.

Főtt és rántott ujjak

Add hozzá az ujjbordákat az edénybe, és forraljuk fel 5 percig. Csökkentse a hőt közepesre és fedje le a edényt. Főzzük az ujjbordákat közepes hőtől 20 percig.

Távolítsa el az ujjbordákat a forró vízből. Hagyjuk 5 percig pihenni, mielőtt öltözködni vagy kiszolgálni őket.

Melegítsük fel a sütőt 225 ° C-ra.

Enyhén az ujjbordákat elég növényi olajjal borítsa be, és ízesítse őket, hogy ízlés szerint kóser sóval és frissen őrölt fekete borssal ízesíthesse őket.

Helyezze az ujjbordákat egy nagy sütőedénybe a hús oldalával lefelé, és fedje le őket alumínium fóliával. Helyezze a bordákat a középső rackbe a sütőben, és főzzük 3 órán keresztül a sütő kinyitása nélkül.

Távolítsa el a sütőedényt a sütőből, és hagyja nyugtatni a bordákat 15 percig, tartsa őket alumínium fóliával borítva.

Töltsön be egy nagy állományt vagy fazékot hideg, tiszta vízzel, és forraljon fel magas hő hatására.

Adjuk az ujjbordákat a vízhez és fedjük le a potot. Főzzük a bordákat a forró vízben 15 percig. Eközben melegítsük a brojlert 500 F-re.

Távolítsa el a bordákat a vízből és törölje le a papírtörlőt. A bordákat zöldségolajjal ecseteljük és kóser sóval és frissen őrölt fekete borssal ízesítjük.

Vágjon egy serpenyő serpenyőt alumínium fóliával, és helyezze a bordákat a serpenyőbe. A bordákat 5 percig mindkét oldalán megszórjuk.

Távolítsa el a bordákat a brojlerből, és hagyja 5 percig pihenni a tálalás előtt.