Hogyan kell kiválasztani egy atlétikai csészét

Ha nagy hatású sportot játszik, mint például baseball, labdarúgás vagy kosárlabda, a megfelelő atlétikai csésze kiválasztása elengedhetetlen az ágyék területének védelméhez. A sportos csésze és a nadrágszalag célja, hogy felemelje, támogassa és megvédje az emberi herékeket a játéktéren bekövetkező ütközésektől. A helyes atlétikai csészét a testtömeg határozza meg, azaz a fiatalok vagy a felnőttek, az életkor és a testen érzett hatások.

Válassza ki a kívánt sportos pohár méretét. A méretet az életkor és a testtömeg határozza meg. Öt és öt éves fiúk, elérve a 4 láb 6 hüvelyk és 80 kiló kell viselni egy csésze 1 3/4 hüvelyk mélységben. Ifjúság 11 éves és idősebb, elérve 5 láb 6 hüvelyk és 110 £ kell viselni egy pohár 2 hüvelyk mélységben. Végül egy felnőtt 18 éves és idősebb ember viselhet egy csészét bárhol 2 1/4 vagy 2 1/2 hüvelyk mélységben a magasság és a súly függvényében.

Válasszon egy méretű jock pántot. Válassza ki a jock pántot, mint egy pár fehérneműt. A lábszalagot a nadrágszalagon kell ahhoz szorosan rögzíteni, hogy megakadályozza a gördülést vagy csavarodást.

Tegyen egy pár tömörítő nadrágot. A comb közepén vagy rövid vágásnak kell lennie, és a rövidnadrágnak meg kell egyeznie a szokásos fehérneműjével.

Helyezze a nadrágot a súrlódó rövidnadrágra, és csúsztassa az atletikus csészét, amelyet kiválasztottak a tasak elején lévő tasakba.

Ellenőrizze a jock pánt és az atlétikai csésze mozgását a szoba körül mozgásával. A jock pánt és az atlétikai csésze ne legyen túl sok mozgás, és szorosan illeszkednie kell az ágyék területéhez, miközben támogatja a herékeket.