Hogyan lehet főzni a bratokat

A grillezés a bratwurst kolbászt főzésének egyik gyakori módja, de a kályha felső egy másik lehetőség, ha nincs hozzáférése a grillhez vagy az idő ahhoz, hogy meleg legyen. A tálban levő bratok elszaporodása ropogós, barnított külsejét rántotta. Ez a beltéri főzési módszer egyszerűen használható, és sokkal kényelmesebb előkészítési lehetőséget biztosít a karikáknak egész évben, amikor a grillezési körülmények nem mindig ideálisak. A Bratwurstek előfőzöttek és nyersek. A nyers bratoknak több sütési időre van szükségük, és belső hőmérsékletük elérheti a 165 ° F-ot.

A közepes hagymát apró darabokra vagy vékony gyűrűkre vágjuk. Hozzáadhatunk apróra vágott zöldpaprikát vagy más zöldségeket is.

Melegítsen egy nagy serpenyőt közepesen magas hővel. Adjuk hozzá a vajat, és hagyjuk teljesen elolvadni. Öntsük az apróra vágott hagymát és más zöldségeket. Sauté őket, amíg puha, általában körülbelül öt percig.

Helyezze a bratwurst kolbászt a serpenyőbe a hagymával, hogy közel legyenek, de ne érjenek hozzá. Helyezze a fedelet a serpenyőbe, miközben főz.

Főzze a bratwurst a serpenyőben 10 percig, így minden oldalról pirított. A főzés ideje alatt alkalmanként fordítsa el a kolbászokat. Ha teljesen fõzött bratokat használsz, akkor szolgálhatsz egyszerre, ha megkóstolják, és melegítik. A nyers bratoknál hosszabb ideig kell főzni őket, hogy teljesen elkészüljenek.

Öntsön fél csésze sört vagy más főzési folyadékot a serpenyőbe a bratokkal vagy használjon vizet vagy húsleveset, ha úgy tetszik. Helyezze vissza a fedelet a serpenyőre, és fordítsa alacsonyabban a hőt.

Főzzük a bratwurst további nyolc-tíz percig, vagy amíg teljesen meg nem főzött. Hőhőmérővel mérje meg a belső hőmérsékletet annak érdekében, hogy a köcsögök biztonságban legyenek.