Hogyan lehet gyorsan elveszíteni a puha karokat

Az edzésterv segítségével a karjai erősebbek és szilárdabbak lesznek, de nagyon keveset fog tenni, hogy megszabaduljon a zsíroktól a karokban. Az American Council of Exercise szerint a spot csökkentés nem lehetséges, az erőkifejtési gyakorlatok segítenek abban, hogy szilárdabb izmokat alakítsanak ki, de nem csak a karokra égetik fel a zsírt. A kalóriabevitel csökkentésével és aerob gyakorlatok elvégzésével csökkentheti az összes testzsír százalékát, ami javítja karja megjelenését.

Végezzen aerob gyakorlatokat naponta a zsírégetésre. A Centers for Disease Control és Prevenció (CDC) legalább 150 perc közepes intenzív kardio gyakorlást javasol, mint például a hetente gyengén járó gyaloglás vagy 75 perc erőteljesen intenzív kardio, mint például a kosárlabdázás vagy úszás körök minden héten. Öt perc erőteljes edzés egyenértékű a mérsékelt intenzitású kardio 10 percével. Ezért 10 perces erőteljesen intenzív kardio napi vagy 20 perces mérsékelten intenzív kardio.

Végezzen erõs tréningeket a tricepsz készítéséhez. A tricepszek az izmok a felső karainál. Csináld meg a tricepsz kiterjesztéseket, a kábel tompítottjait, a tricepszek felsõ kiterjesztéseket vagy a padlásokat. Célja a hat-tizenkét reprodukció között két-négy készlet két különböző gyakorlásra. Adja meg az izmok legalább két napot, hogy visszaszerezze az edzést, és tegye háromszor hetente

Építsd fel a bicepszeket súlyos edzéssel. A bicepszek az izmok a karod elején. Mind a tricepsz, mind a bicepsz építése javítja karja megjelenését, még zsír jelenlétében is. Végezzen el olyan gyakorlatokat, mint a biceps fürtök, kalapácsgörcsök vagy koncentrációs fürtök. Célja az izmok növekedésének hat-tizenkét reprodukciójára, és végezzen 3-6 készletet. Gyakorolja a bicepszet háromszor hetente három egymást követő napon.

Csökkentse a teljes kalóriabevitelt. A CDC szerint azok a személyek, akik hetente 1-2 fontot veszítenek, nagyobb sikert érnek el a súly csökkentésében. Egy kiló súlya megegyezik a 3500 kalóriával, ezért csökkentse a kalóriabevitelt 500-1000 kalóriával naponta 1-2 kg testsúlycsökkentés alatt. Azáltal, hogy csökkenti az általános testzsír mennyiségét és növeli a sovány izomtömeget, lágyabb karjait a tónusos izmok váltják fel.