Hogyan lehet lefogyni evés nyers paradicsom és uborka

A friss zöldségek a leginkább vitamin- és ásványianyag-tartalmukról ismertek, ám ezek az élelmiszerek több mint táplálkozási erőforrások: növelhetik a súlycsökkentő erőfeszítéseiket a magasabb kalóriatartalmú viteldíj helyettesítésével és az ételek adagolásával. Mindössze 10-20 kalóriát fogyasztanak fél pohárban, a nyers uborka és a paradicsom szálakat, A-vitamint és C vitamint tartalmaz a napi menüben. Ezeknek a zöldségeknek a kiegyensúlyozott étrendbe való bevonása – amely más, egészséges ételeket is magában foglal – segíthet egészségesen eltávolítani a nemkívánatos fontokat.

Helyettesítse a nyers paradicsomokat és uborkait a magasabb kalóriatartalmú ételekhez, például a granola rudakhoz, sajtokhoz, kekszekhez és zsetonokhoz. A zöldségek, például a paradicsom és az uborka alacsony energiasűrűsége sokkal jobban kielégíti őket, mint az ételek, amelyek több zsírt vagy szénhidrátot tartalmaznak. Ha ezeket a zöldségeket rágcsáljuk, amikor egy snack-támadás sztrájkol, kevesebb kalóriát érzünk, és kevesebbet enni a nap folyamán. A sovány fehérjék, például a csirkemell vagy a fekete bab hozzáfűzése segít az étkezés után még teljesebben érezni magát.

Add hozzá a nyers paradicsomot és az uborka ételeihez melléktermékként – és ételd meg őket, mielőtt elfogyasztod az ételeidet. A magas rost- és víztartalmuk miatt ezek a zöldségek alacsony kalóriatartalmú ételeket adnak az Ön ételeihez, gyorsan feltöltik, és kevésbé hajlamosak arra, hogy a főételen túljussanak.

Egyél alacsonyabb kalóriatartalmú vagy salátaöntetlen paradicsomot és uborkait. Ha ezeket a zöldségeket más ízekkel párosítja, akkor hozzá fog járulni a választékhoz a menühöz, és megszabadulni az ízlelőbörögéstől. A megszórva vágott paradicsom és az uborka a gyógynövényekkel, például a korianderrel, segíthet hozzáadni az ízletes, alacsony kalóriatartalmú változatait a mindennapi étrendjéhez. Azáltal, hogy ízletes zöldségételeket választasz a magasabb kalóriatartalmú termékek helyett, csökkenti a napi energiabevitelét.

A szeletelt paradicsom és az uborka átlátszó tartályát látható helyen, a hűtőszekrényben tárolja. Amikor az éhség sztrájk, a kényelem gyakran győzedelmeskedik az étkezési meggyőződéseken. Valószínűbb, hogy átadja a magas kalóriatartalmú ételeket, és eléri a zöldségeket, ha már elkészültek és elérhető helyen.

Csökkentse a szendvicsekben – például a húsban, a sajtban és a majonézben – használt nagy kalóriatartalmú töltött mennyiségek mennyiségét, és helyette hozzáadja a nyers paradicsom és az uborka extra szeletét. Ez csökkenti a szendvics kalóriatartalmát, miközben ízeket, táplálékot és kielégítő összetörést biztosít.