Hogyan lehet helyreállítani a fehérjét a hajban

Természetesen száraz, vagy az időjárási viszonyok által károsodott haj, a hő- és színkezelés könnyen elveszítheti fehérjét. A haj elsősorban fehérjékből áll, ezért ha a fehérje kimerült, a kettős végek, a törés és a homályos finomság mind problémává válhat. A szőrszálak és kezelések reménykednek a haj újjáélesztésében. Ehelyett a közeli élelmiszerbolt elárasztja a hatékony megoldást.

Öntsön fél csésze meleg vizet egy tálba.

Öntsön egy csomag sima zselatint a vízbe, és használjon kanállal, amíg teljesen fel nem oldódik.

Adjunk hozzá 1 teáskanál almabor ecetet a tálba. Ez meg fogja küzdeni a frizzát és ragyogni fog, míg a zselatin erősíti a hajad.

A megoldás a hajadon keresztül működik. Húzzon ujjhegyekkel addig, amíg teljesen el nem látja a haját.

Fedezze le a haját egy zuhanytálcával.

Tegyen egy tiszta törülközőt a szárítóba, amíg meleg.

Csomagolja be a törülközőt a zuhanytálca körül, és csavarja össze a törülközőt, mielőtt a fejet tetejére állítja. Használjon pillangó hajvágót, ha szükséges, tartsa a helyüket. A törölközőből származó hő megnyitja a haj tengelyét, és segít a kezelésnek, hogy elnyelje a tartós eredményeket.

Hagyja a kezelést 30 percen belül állni.

Távolítsa el a törülközőt és a zuhanytálcát, és meleg vízzel öblítse le a maszkot a hajáról.

Masszázs keratin infúziós sampon a gyökerekbe ujjhegyekkel, és jól öblítse le. A fejbőr masszírozása serkenti a véráramlást és ösztönzi a tápanyagok eloszlását, és a keratin alapú termékek tovább erősítik a hajad.

Hajápolóval végezze a kondicionálót, és hagyja 3 percig leülni, mielőtt teljesen lemossá. A kondenzátor az almaecet által biztosított nedvességet zárolja, és segíti a kettőspontok megkötését. Használjon olajtartalmú kondicionálót a hozzáadott ragyogáshoz.