Hogyan használjuk a palacsinta keveréket a tölcsér sütemények készítéséhez

Friss, forró csatorna sütemények a karneválok, vásárok és swap találkozók sokasága közül az egyikek. Azonban, ellentétben a pamut cukorkaival és más félkésztermékekkel, nem nehéz hazai otthoni tölcséres süteményeket készíteni, különösen azért, mert a technika egyszerű és nincs szükség speciális felszerelésre. Ha nem rendelkezik tölcsérrel, létrehozhat tölcsérek süteményes táskájával vagy egy műanyag cipzáras táskával, amely egy sarkon van vágva. A palacsinta tésztából készült tölcséres torták a leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, hogy élvezzék a forró, édes kezeléseket otthon nélkül.

Töltse fel a serpenyőt 2-3 hüvelykes canola vagy növényi olajjal, és tegye közepes magas hőnek.

Készítse elő a palacsinta keveréket és a vizet egy nagy tálban a keverék csomagolásának utasításai szerint. A keveréket nem kell megváltoztatni a tölcséres süteményekhez, ezért kövesse az utasításokat.

Dobja a palacsinta tésztát egy tészta táskába, ha használ egyet. Alternatív megoldásként helyezze a tölcsért a serpenyőbe, amikor az olaj elég forró ahhoz, hogy csepp vizet küldjön, és átugorjon a felületén, és rakja bele a palacsinta tésztát.

A palacsinta tésztát a hosszú, vékony, kígyó alakú folyadékba töri vagy tölti be a forró olajba, és alkalmi kör alakú mintát hozzon létre az alakzatokkal.

Hagyja, hogy a tölcsér torta tésztát főzzön, amíg az alján el nem kezd barnítani.

Óvatosan forgassa a tésztát egy palacsinta forgóval, hogy az ellenkező oldalon főzzön.

Távolítsa el a tölcsérpogácsát egy papírtörölközővel lefedő tálcára, és cukrász cukorral megszórja.