Hogyan kell fokhagymát használni aranyér

A hasmenés fájdalmas erek az anusban, amelyek a székrekedés, a terhesség vagy a székletürítés során megfeszülnek. A fokhagyma az aranyérrel kapcsolatos viszketés és gyulladás csökkentésére használható. Természetes jogorvoslatok lehetnek a fájdalom enyhítésére, de nem tekintendők orvosi kezelés helyettesítőjének. Forduljon kezelőorvosához, mielőtt fokhagymát vagy egyéb anyagot használ az aranyér számára.

Hámozzon meg egy fokhagymás szegfűszeget, teljesen eltávolítva a szegfűszeget körülvevő papírszerű héjat.

Helyezze a fokhagymát a rektumba, mint egy kúp. A kenőanyag hozzáadása könnyebbé teszi a behelyezést. Egyszerűen használja a mutatóujját, és helyezze a szegfűszeget a végbélbe körülbelül két hüvelykre. Hagyja a fokhagyma kúpját egyik napról a másikra.

Ismételd meg hetente háromszor az aranyér tüneteinek csökkentésére. A fokhagymás szegfűszeget természetesen ki kell dobni, amikor a következő belekerült.

Három-négy gerezd fokhagymát, és forraljuk egy pohár vízben 10 percig.

A fokhagyma darabokat a vízből törölje le, és hagyja teljesen lehűlni a vizet.

Töltsük át a gézbetéteket a vízben, és helyezzük az anusra a gézet, hogy megnyugtassuk a külső aranyérmet. Újra megtöltjük a gézbetéteket, amikor elkezdenek megszáradni. A fokhagyma vizet a fagyasztóba is felhúzhatjuk, amíg további hűtésre nem kerül.