Hogyan kell használni a gyermekláncfű a magas vérnyomás

A gyógynövények és a naturopathiás orvosok értékelik a pitypangokat gyógyászati ​​felhasználásukra, beleértve az emésztési rendellenességek kezelését, valamint a máj- és vesebetegségeket. Mint természetes diuretikum, akkor is hasznos a magas vérnyomás kezelésére, és lehet venni, mint egy tea vagy tinktúra. Paul Bergner, az Észak-Amerikai Orvosi Herbalizmus Intézetének igazgatója javasolja egy engedélyezett naturopátiás vagy homeopátiás orvos tanácsadását a legjobb eredmények elérése érdekében, ha jelenleg magas vérnyomáscsökkentő gyógyszert szed, konzultáljon kezelőorvosával a naturopathiás kezelés megkezdése előtt.

Gyűjtsd össze a pitypang leveleket és gyökereket. Lehet, hogy vásárolni szárított gyermekláncfű a helyi egészségügyi élelmiszerbolt. Más lehetőségek közé tartozik az ökológiai gazdálkodók piacairól frissen történő beszerzése, vagy a friss vadak gyűjtése. Ha önmagát ásja, fontos, hogy ássuk fel a gyökércsapot, amely a növény leghatékonyabb része.

Tiszta és feldolgozható friss pitypang. Válasszuk el a leveleket a gyökérből. A piszkot tisztítsa meg, majd szárítsa fel. Tisztítsa meg a tiszta gyökereket apró darabokra.

Tinktúrát készítsen a gyökerekkel úgy, hogy a gyökérdarabokat üvegedénybe helyezi. Csomagolja be a darabokat az üvegbe, egészen a fele és háromnegyed között.

Öntsük a vodkát a gyökerek felett, amíg a palack majdnem teljesen tele van, és a gyökerek teljesen elmerülnek. Csavarja be a fedelet, és tegye be az edényt egy hűvös, sötét helyen hat-nyolc hétig. Sue Sierralupe a Practical Herbalist weboldaláról azt ajánlja, hogy a jar naponta rázsa a legjobb eredmény érdekében.

Vegye ki az ajánlott adagot a naturopathiás orvos által előírt módon. A Maryland Egyetem Orvosi Központja szerint a pitypang gyökér tinktúra standard dózisa körülbelül 100 csepp naponta háromszor 150 fontot felnőtteknek. Ezt az adagot a súlyának megfelelően kell beállítani.

Hozzon létre egy teát a szárított levelekből, mint a tinktúra készítésének alternatívájaként. Adj hozzá kb. 2 ts. A szárított levél egy tea csészébe. Öntsük forró vízzel a leveleken és merőlegesen öt-tíz perccel az ivás előtt. Igyál egy csésze naponta vagy egy gyógynövényes vagy homeopátiás orvos irányítása alatt.