Hogyan kell használni egy galván arc gép

A kézi galván arc gépek nem csak megfizethetőek, hanem hatékony öregedésgátló eszközök is. “A galvanikus elektromos áram, amely a vezetőképes gélekkel a bőrön keresztül kerül alkalmazásra, és ugyanúgy működik, mint a hasonló vádak, amelyek visszaszorítják egymást” – mondja Jeffrie Ann Hall. Speciálisan feltöltött zselékkel kombinálva a galvanikus arcfelületek simítják a bőrt, csökkentik a ráncok megjelenését, tisztítják a bőr tónusát, és emelik a bőrt.

Tisztítsa meg arcát és nyakát a szokásos termékkel. Száraz arcot egy törülközővel óvatosan megtörve a bőrt. Vigye fel az arcfestéket egy pamut golyóval vagy egy fröccsöntő palackgal. Hagyja a bőrt természetes módon megszáradni.

Alkalmazza az előkezelő gélt az arc és a nyak felének. Nézze meg a tükörben az elhelyezési referenciát. Nyomja meg az indító gombot, amely a legtöbb gépen egy adott kezelési időt is jelez. Használjon konyhai timert, vagy nézze meg, ha a gép nem kínálja ezt a funkciót. A Nu Skin Company, a galvanikus gépek egyik fő gyártója, javasolja, hogy két percet válasszon a kezelés ezen részéről.

Nedvesítse meg a kezét és fogja meg a készüléket, ügyelve arra, hogy ujjaid érintkezzenek a gép vezetőképes részével. Indítsa el arcát azáltal, hogy megérinti a galvanikus gép végét a bőrére. Mozgassa a készüléket az arc és a nyak köré, ahol az előkezelő gélt alkalmazta. Állítsa le, ha az időzítő kialszik, vagy a készülék jelzi, hogy a kezelés megtörtént. Öblítse le a maradék gélt. Ismételje meg ezeket a lépéseket a másik oldalon.

A kezelő gélt simítsa az arc és a nyak egyik felére. Válassza ki a kezelési időt az adott gép utasításai szerint. Állítsa be az időzítőt vagy ismételje meg a gyártó útmutatásait az idő kiválasztásához. A Hall három-öt percet ajánl a fő kezeléshez.

Nedvesítse meg a kezét, mint az előkezelési szakaszban. Lépjen kapcsolatba az arcával, és folytassa a kezelést az eszköz simán mozgatásával. Öblítsük le és szárítsuk meg a bőrt. Menj át az arcod másik oldalára, ugyanazokat az utasításokat használva.

Kapcsolja ki a készüléket a bekapcsológomb megnyomásával. Távolítson el minden gélmaradékot nedves törülközővel. Alkalmazzon további bőrápolási termékeket, például szérumot, hidratáló vagy fényvédőt.