Hogyan kell megnyugodni és főzni egy olcsó sült kóser sót

Ha nem engedheti meg magának egy ínyenc steaket, akkor még mindig ízletes marhahúst fogyaszthat. Válasszon egy olcsó sültet, mint a marhahús vagy a csontozatlan mandulás sült, ami valószínűleg kemény lesz. Miután a sót sütötte fel és hosszabb ideig alacsony hőmérsékleten főzte, lágy és ízletes ételeket kap minden költségvetésnél. A sütés lassú főzésének folyamata a hús kötőszövetének olvadását okozza.

Tegyen egy 3 lb.-os sültet egy sütőedénybe.

Megszórjuk a koserszót, hogy egyenletesen bevonjuk a sütés mindkét oldalát. Ha más ízeket szeretne, adj hozzá fűszernövények és fűszerek kombinációját, mint a fokhagymapor, a chili por, a fekete vagy a pirospaprika és a kömény, az Ön kívánsága szerint.

Tegye a sózott süteményt a hűtőbe egy éjszakán át, hogy a só és a fűszernövény hízlalhasson. Míg egy teljes 24 órát ajánlunk a leginkább ízletes és gyengéd hús elkészítéséhez, lehet, hogy nem sok idő van. Ha időben korlátozott, hagyja legalább három-négy órán keresztül a dörzsölést, de tartsa szem előtt, hogy a sült nem lesz olyan kedves, mintha hosszabb ideig hagyná.

Heat 1 evőkanál. Az olívaolaj közepes magas hőfokon egy vastag fenékű edényben. (1. referencia)

Adjuk hozzá a marhahús pörkölését az edénybe, és mindegyik oldalon néhány percig főzzük, amíg meg nem pároljuk.

Adjunk hozzá 1/2 csésze vörös bort az edénybe, amíg a folyadék el nem ég. A főzőlapon főzni, alacsony hőmérsékleten, vagy váltakozva helyezze a edényt egy 175-200 fokos F-sütőbe.

Sózd a sültet

Főzzük a sültet

Főzzük a süteményt 3 1/2 és 4 óra között, vagy a tűzhely vagy a sütő módszer segítségével.