Hogyan kell tartani a hajhosszabbításokat frizzmentes

A hajhosszabbítások szintetikus vagy emberi hajból készülhetnek, és mindkét típus hajlik, ha nem megfelelően gondoskodik. Azonban a megfelelő ellátás és stílus, amely csak néhány percet vesz igénybe naponta, megtarthatja a hajhosszabbításokat frizzástól. Csak néhány termékre lesz szüksége, amelyet valószínűleg már használ.

A hajhosszabbításokat rendszeresen fésüljük össze egy széles fogú fésűvel. A hajkeféket nem szabad kihúzni a hajhosszabbításra, mivel ez ösztönözheti a frizurát.

Spray hajspray-t a hajhosszabbítóra, ugyanúgy, ahogyan azt a szőrzetedre alkalmazod, hogy csökkentse a frizzát és a légycsapást.

Mossuk le a hajhosszabbítását heti enyhe samponnal. Ahogyan azt a “Hajápolás: egy illusztrált dermatológiai kézikönyv” javasolja, a hajhosszabbítások elfelejtése a styling termékek felhalmozásához vezethet, és ösztönözheti a frizzát.

Alkalmazzon egy frizura szérumot a hajhosszabbítóra, amikor a frizzus túlságosan nagynak tűnik. A szérum könnyedén felépülhet a hajhosszabbításban, ezért kerülendő a mindennapi használatra, de alkalmanként alkalmassá válik a túlzott frizzitás kezelésére, megjegyzi: “A hajápolás tudománya”.