Hogyan kell főzni a fagyasztott kenyeret

A fagyasztott kenyér kényelmes módja a frissen sütött kenyér ízének élvezetéhez. Azt is készítheti, majd fagyassza le a tésztát, hogy frissen tartsa, amíg készen áll rá használni. A vásárolt fagyasztott kenyér általában kétféle változatban jelenik meg: önálló tészta és kenyérsütés. Egyszer sült, akkor használhatja a kenyeret pirítós tetején megolvasztott vaj, szendvicsek, vagy az oldalán, hogy lédús levesek.

Saját felemelkedő tészta

Távolítsa el a fagyasztott tésztát a fagyasztóból, és fedje be műanyag burkolattal.

Kenyérsütési kenyér

Helyezze a fagyasztott tésztát a hűtőbe az éjszaka előtt, hogy sütni akarja. A tészta felmelegszik, mivel leolvad, a hűtőszekrényben történő felolvasztás a baktériumok vagy az élelmiszer-hordozó betegségek elkerülésének előnyös módja.

A műanyag csomagolású tésztát a pultra három-öt óra múlva szabaddá teheti, ha nem akar várni a következő napra, hogy enni a kenyeret. A tészta fel fog emelkedni, miközben leolvad.

Melegítse fel sütőjét 350 fokra.

Spray egy sütőlapot a tapadásmentes főző spray-vel, és helyezze a tésztát a lap közepére.

Sütjük a kenyeret 15-20 percig, vagy amíg a külső aranybarna színű.

Hűtsük le a kenyeret egy drótbetéten, miután befejeztük a sütést. Ne hagyja a kenyeret a forró sütő tálcán, vagy az alsó főzőedény továbbra is főz, és esetleg ég.

Melegítse fel sütőjét 350 fokra.

Spray egy sütés lapot a tapadásmentes főző spray. Helyezze a kenyeret a sütőlapra.

Sütjük a kenyeret 15-20 percig, vagy amíg aranybarna színű lesz. A főzési idő a sütőtől és a kenyér kenyérétől függően változhat, a nagyobb kenyerek pedig hosszabb ideig tudnak főzni, mint a kisebb fajták.

Hűtsük le a kenyeret egy drótbetéten, miután befejeztük a sütést.