Hogyan kell növelni a sperma termelését

A sperma termelésének növelése sok ember számára számos okból fontos. Azok a férfiak, akik a terhességüket partnereikkel kívánják elérni, spermiumszámukat a lehető legmagasabbra kell csökkenteni a termékenység támogatására. A nagyobb mennyiségű sperma kellemesebb orgazmushoz vezethet, mivel több izomösszehúzódást igényel a sperma felszabadítása. Emellett néhány férfi egyenlő a férfiakkal a magas spermaszámmal és nagy mennyiségű ejakulátummal.

Tartsd távol a szexet néhány napig. Azonban ne tartson fenn több mint egy-két napot, mivel ez nem járul hozzá a sperma szintjének növeléséhez. Használja ki a pubococcygeus (PC) izomzatát a kismedencei régió optimális egészségének fenntartásában. Keresse meg a PC izomát azáltal, hogy megállítja a vizelet áramlását középen, hogy érezze, melyik izom végezte ezt a lépést. Erősítse meg a PC izomzatát azáltal, hogy belsőleg összeszorítja az izomot, majd felszabadítja. Ezek a gyakorlatok segíthetnek az orgazmus és az erekció erejének javításában.

Viseljen bokszer-stílusú alsóneműt, ne rövidnadrágot. Boxer rövidnadrág lehetővé teszi, hogy a levegő keringjen a herék köré és tartsa őket elfogadható hőmérsékleten. A rövidnadrág, a testük körül szorosabb illeszkedésével felemelheti a herék hőmérsékletét és károsíthatja a sperma előállítási képességét. Szintén inni megfelelő folyadékokat a testhőmérséklet fenntartásához.

Rendszeresen gyakoroljon és aktív maradjon a nap folyamán. A rendszeres edzés javítja az általános egészséget, és a jó egészség növelheti a sperma termelését is. Egyél egy egészséges étrendet. A magas koleszterinszintek csökkenthetik a genitális régió véráramlását, ezáltal befolyásolva az általános termékenységet és a szexualitást. Ne üljön egy helyen túl sokáig, különösen meleg környezetben. Mozgás közben a levegő áramlik a test és a kismedencei régió körül.

Élvezze a meztelenséget otthon. A ruhák megköthetik a kismedencei régiót és károsíthatják a sperma termelését. Szintén korlátozzuk a stresszt és a gyakorlat meditációját vagy más tevékenységeket, amelyek segítenek a test lazításában.

Kerülje a sportolást. A herék sérülései hatással lehetnek a spermium termelésére. Válasszon egy széles ülést a kerékpározáshoz. A keskeny kerékpáros ülések károsíthatják a heréket a folyamatos nyomáson. A keskeny kerékpáros ülés túlmelegedett környezetet is okozhat, amely befolyásolhatja a sperma termelését.