Hogyan építsünk egy torna testet

A torna úgy néz ki, mint a testépítők. A tornászok nagyon meghatározott izmai és rendkívül alacsony zsírtartalmúak. A torna testének felépítéséhez ugyanúgy kell edzenie. Méretük és definíciójuk a képzési módszereikből származik. A tornászok erőt, energiát, egyensúlyt, koordinációt, agilitást és kondicionálást igényelnek. Gina Paulhus tréner szerint: “Az első dolog, amit fel kell ismerned, hogy a tornaterem teste a képzés egyik” mellékhatása “, nem pedig a képzés tényleges célja, a tornateremek izomzata nagyjából vagy annál is inkább szükségessé teszi őket Képességfejlesztés és rutin teljesítmény. ”

A torna testének építése

Végezzen el olyan kardiovaszkuláris gyakorlatokat, mint a kocogás, sprintelés és intervallumképzés az állóképesség megteremtéséhez és a testzsír elvesztéséhez. A tornán résztvevők különböző kardiovaszkuláris gyakorlatokat végeznek annak érdekében, hogy képesek legyenek az állóképesség hosszú gyakorlatokra és megfeleljenek. A tornászoknak is meg kell tartaniuk testzsírszintjüket. Túl sok testzsír sebezheti az energiaszintet, az állóképességet és megnöveli a súlyát, ami megnehezíti a rutinok elnyerését.

Végezzen el a központi kondicionáló gyakorlatokat, mint például a lábemelők, rángók, rácsok és kézikarmantyúk. Ezek a fúrók megerősítik a magot és meghatározzák a hasi és az alsó háta izmát. A tornászok kiemelkedő erősségűek. Az események során a tornászoknak maguknak kell használniuk magukat, hogy különböző irányokba húzzák magukat. Ez a tréning stílust a tornászok határozzák meg az alapvető izmok.

Végezzen testtömeges tréningeket. Végezzen el olyan gyakorlatokat, mint pl. Pattanások, pullups, handstand pushups, test-weight guggolók és különböző planche pozíciók. Ezek a gyakorlatok, amelyeket tornászok végeznek, elősegítik az izom növekedését az egész testben. A torna edzője, Christopher Sommer elmagyarázza: “Most egy másik kérdés, amit meg kell kérdeznünk, az az olimpikonok testnevelős edzése is előnyös a fitness rajongó számára? És ha igen, lehetséges legalább egy részét alkalmazni a szakmai Oktató, aki irányítja őket, vagy több tízezer dollár speciális gimnasztikai felszerelést, és a válaszok ismét – igen és igen, vannak olyan speciális gyakorlatok, amelyek viszonylag könnyűek és kevés vagy semmilyen felszerelésre nincs szükség És néhány padlófelület. ”

Gyakoroldd meg és hajtsd végre a síklemezt és az elülső kart. Ez a két gyakorlat az egész felsőtestben és a magban erőt és mérett alakít ki. Ezekben a gyakorlatokban a testet statikus helyzetben tartja, és más pozíciókba halad. Coach Sommer elmagyarázza: “Ez a két gyakorlat alapvetően szélsőséges és stabilitást nyújt a vállhevederben, mind az elülső, mind a hátsó részen, ráadásul elmosítják magját és alaposan megművelik az alsó hátát / csípőjét.”