Hogyan kell kézkrémet kecsketejbe tenni?

Adja meg a kemény kezét egy speciális kezelni, hogy egy tétel házi készítésű kecsketej kézkrémet. A vastag, krémes kecsketej gazdag tápláló fehérjében és az A és D vitaminokban gazdag, mely erős, rugalmas bőrre hat. Ezenkívül a kecsketej tejsavja gyengéd exfoliantént működik, helyreállítja és megfiatalítja a fáradt bőrt a halott, száraz bőrsejtek eltávolításával. A kecske tejzsírok különösen érzékenyek az érzékeny bőrre és a száraz, elcsépelt kezekre.

Helyezzünk 3 evőkanál pálmaolajat és 1 1/2 evőkanál méhviasz gyöngyöket egy serpenyőbe. Kapcsolja az égőt alacsony fűtésre és lassan olvadja el az olajat és a méhviaszt.

Távolítsa el a keveréket a hőtől és keverje össze 3 evőkanál édes mandulaolajat, 2 evőkanál tökmagolajat és 1 evőkanál sárgabarackolajat.

Szükség esetén 4-6 csepp illóolajat adjunk hozzá. Próbálja meg levendula, muskátli, jázmin, rózsa vagy bergamott illóolajokat, hogy hidratálja a száraz bőrt és kellemes illatot adjon a kecsketej kézkrémet.

Öntsön 1 csésze konzerv, sűrített kecsketejet vagy nyers kecsketejet lassan az olajkeverékbe, miközben egy botot keverővel kevered. Alternatívaként az olajokat keverőbe helyezzük. Fordítsa a keverőt a legalacsonyabb sebességre, és lassan öntsön a meleg kecsketejbe. Keverjük össze, amíg vastag sűrű krémes.

Öntse a kecsketej kézoldatot egy légmentesen lezárt tartályba. Tárolja a tartályt a hűtőszekrényben, és két héten keresztül használja a krémt.