Hogyan kell növelni a feromonokat

Az emberi feromonok olyan vegyi anyagok a testben, amelyek természetes illatot hoznak létre, amely kölcsönösen vonzza az ellenkező nemű egyéneket. Általában két ember közötti kémiai vonzerőnek nevezik, a férfiak és a nők különböző feromonokat adnak. Vannak, akik nagyobb mennyiséget termelnek ezekből a vegyi anyagokból, ezért lehet, hogy minél több csodálót vonzanak. Mivel úgy tűnik, hogy kapcsolat van a női feromonok és a férfi tesztoszteron szintek között, a tesztoszteron növelése lehet a titok.

Gyakorolj a tesztoszteronszint növelésére. Végezzen súlyt hordó gyakorlatokat, amelyek a nagy izomcsoportok munkájára koncentrálnak. Ne feledje, hogy sokkal előnyösebb, ha kevesebb ismétlődés érhető el, nagyobb súlyt emelve. A pórusai által kiváltott verejték a szervezet természetes feromonjait is átterjedi a bőrén.

Egyél enni a cinkben. Az ásvány nemcsak növeli a tesztoszteronszintet, hanem fokozza a férfi termékenységet is. Osztriga, kagyló, búzacsíra és búzakorpa a lista tetején. A szervezet önmagában nem képes önálló cinket előállítani, így az élelmiszerforrásból kell kapnia. A vörös hús, sovány sertéshús, csirke, földimogyoró, tojás, joghurt, tej és sajt egyéb táplálékforrások, amelyek mérsékelt cinkben. A legfontosabb az alacsony zsírtartalmú, magas fehérjetartalmú ételek fogyasztása.

Vegyünk cink-kiegészítőket, hogy segítsen a szervezetnek több tesztoszteront termelni. A kis dózisú cink-kiegészítők hasznosak lehetnek. Ha azonban túl sokat szed, akkor mellékhatása lehet, mint például a rézhiány, csökkent immunrendszer vagy a jó koleszterinszint csökkenése. A napi ajánlott napi adagon kívül mindössze 15 mg cinket kell bevennie a férfiaknak.

Mosd meg forró vízzel és szappannal. Használjon szantálfa illóolajokat a dezodor helyett a baktériumok elpusztítására, ami rossz szagot okozhat. A jó higiéniát meg kell őrizni, de ne tégy túlzásba. A zuhanyozás vagy a fürdés kevésbé és kevésbé erőteljesen lemossá a testének feromonjait.

Jó éjszakai alvás. Ha elalszik az alvás, a tesztoszteron termelése lelassul, ami elveszíti libidóját.