Hogyan lehet egy lapos hasat az edzőteremben

Ha edzőtagsági tagságod van, nincs mentség arra, hogy ne szedjék fel a felesleges hasi zsírt, mert az összes szükséges eszköz elérhetõ. Bár az érzékeny, csökkentett kalóriatartalmú étrend súlyvesztést okozhat, és a rendszeres testmozgással kombinálva a testsúlycsökkenést biztosítja, és könnyebben tartja hosszú ideig a testsúlyt. Ahelyett, hogy kizárólag a gyomrára koncentrálna az edzőteremben, vegyen részt egy egész testre, mert az egyetlen módja annak, hogy csökkentsük a gyomorfalukat a teljes testzsír csökkentésével.

A hét három napján vegyen részt legalább 30 perc mérsékelt kardióban, hogy növelje szívritmusát és kalóriát éget. Jog vagy gördülékenyen sétáljon egy futópadon, kerékpározzon egy kerékpáron, egy ellipszis géppel pedált, részt vegyen egy aerobik osztályban, vagy használjon lépcsősoros vagy evezőgépet. Próbálja ki a kardio különböző formáit, hogy megakadályozza az unatkozást, és tartsa meg testét.

Végezze el a nagy intenzitású intervallumképzést a hét két napján. A National Institutes of Health szerint a nagy intenzitású intervallumok hatékonyan csökkentik a hasi zsírt. Jog egy könnyen fenntartható ütemben egy futópadon két percig, majd gyorsítsák fel az erőteljes, egyperces sprintet. Változtasson ezek között az intenzitásokat körülbelül 20 percig a tréning befejezéséhez. A változatossághoz próbáljon intervallumokat is végezni egy álló kerékpáron, lépcsővel vagy elliptikus géppel.

A hét legalább két napján vegyen részt egy 30 perces edzésprogramban az edzésprogramban. Az erőkifejtés segít fenntartani az izomszöveteket, amelyek több kalóriát használnak fel, mint a zsír, hogy fenntartsák magukat. Ön kalóriát éget és kb. Két órával az edzés után. Minden súlyos izomcsoportot célozzon meg szabad súlyokkal, testtömeg-gyakorlatokkal, súlyemelő gépekkel vagy ellenálló sávokkal. Végezzen el gyakorlatokat, például próbapréselőgépeket, fejléceket, tüdőt, guggolásokat, bicepszkarmantyúkat és tricepszeket.

Végezzen hasi erőteljes gyakorlatokat naponta öt percig, amint azt az American Council on Exercise. Tartsa be a térdét a kapitány székben lévő készülékben a szokásos módon. Helyezze vissza a hátat a háttámlához és az alkarokat a karvédőkre. Ezután fogja meg a fogantyúkat, lépjen le a lábfejről és térdre hajlítsa, ahogy lassan felemeli a mellkasát. Fókuszáljon az abszorbens összehúzódásra és kerülje a felsőtest mozgását. Amikor a combja párhuzamos a padlóval, vigye vissza lábait a kiindulási pontra egy szabályozott mozgásban.

Győződjön meg róla, hogy a kerékpár rázza az ab edzés részét. Feküdj felfelé egy szőnyegen, ujjaival a fejed mögött, és a könyök mutatott rá. Emeljük fel lábainkat kb. 45 fokkal a padlóról, majd csavarjuk fel és fordítsuk balra a törzsünket, helyezzük a jobb könyökét és térdre helyezzük egymást. Ezután térjen vissza a kiindulási pontra, ismételje meg a mozgást a másik oldalon és folytassa a váltakozó oldalakat.

Végezze el a ráncolást egy stabilitási labdán. Ülj le egy stabilitási labdára és járj előre, amíg a labda a középső hátoldalodban van, és a teste párhuzamos a padlóval. Helyezze a lábát a csípő szélességét a padlón, és állítsa be őket szükség szerint, szélesebb lábak segítségével könnyebben egyensúlyban marad a labdán. Helyezze az ujjait a fejed mögé, majd használja az abszolút, hogy lassan felemelje a törzsét körülbelül 45 fokosra. Menj vissza a kiindulási pontra, és ismételje meg a rángató mozgást.

Vegyen részt jógaórákon a stressz kezelésére és csökkentésére. Alyson Ross, a Casey Egészségügyi Intézet jóga kutatási koordinátora szerint a jóga csökkenti a test kortizol szintjét. A kortizol olyan stressz-hormon, amely a táplálékot elnyomó élelmiszerek számára nehezen irányítható vágyakat vált ki és zsír tárolását okozza a középen. Ha elérhető az edzőteremben, a meditáció és a tai chi segít a stressz csökkentésében.