Hogyan lehet pihentetni a permet károsodás nélkül

A haj a legjobb, ha fényes, fényes és hidratált. Sajnos sok hajápolási termék és folyamat hajlamos károsítani a hajszálakat, így sokan fodrozódó, szőrös hajat hagynak. Ha rendelkezik egy perm-kezeléssel, és gyorsan beleesett a szerelemből, akkor megoldásokat kereshet, hogy simább, egyenesebb zárat hozzon létre anélkül, hogy további szárazságot okozna. A hidratáló készülékek a legjobbak ahhoz, hogy fényt adjunk hozzá és lágyítsuk a perm intenzitását anélkül, hogy károkat okoznánk.

Távolítsuk el az avokádó bőrt és gödröt, és finomítsuk fel az avokádó gyümölcsét. Keverjük össze kb. 2 evőkanál káposzta vagy olívaolajjal.

Tegye fel a keveréket a hajára a gyökértől a csúcsig. Ügyeljen arra, hogy a kád, a mosogató vagy a műanyag zacskó fölé hajoljon, hogy a haj maszk minden elvadult bite kerüljön.

Ragassza fel a haját, miután a maszk minden hajszálat lefed a gyökérről a csúcsra, és helyezze a tusfürdőt a fejedre. Engedje meg, hogy a maszk áztassa a hajat legalább 30 percig vagy akár egy órán keresztül.

A hajmaszkot kíméletes samponnal öblítse ki kémiailag kezelt hajra, majd mély, krémes kondicionálóval zárja be. Engedje meg, hogy a kondicionáló legalább öt percig lehessen szőrzetben ülni az öblítés előtt.

Hagyja szárazvá tenni a hajat. Ismételje meg ezt a hajkezelést hetente legalább egy hónapig, ahogy a perm növekedik.