Hogyan kell főzni a zöldbabot egy crock potban

A zöldbab egészséges, és tápanyagokat biztosít a test szükségleteinek. A zöldbab főzésének egyszerű és kényelmes módja a Crock Pot. A Maine-i Egyetem szerint a zöldbabok magasak az A és C-vitaminokban, és a női napi A-vitamin követelményeinek közel 17% -át, a szükséges C-vitamin 27% -át teszik ki. Ha étrendjük van, a zöldbab is Egy egészséges kiegészítés, amely mindössze 31 kalóriát tartalmaz csészénként.

A friss zöldbabot hideg vízzel mossa le. Ha fagyasztott zöldbabot használ, először olvasztja el őket, és helyezze őket egy hűvös vízzel borított tálba. A konzerv zöld babot nem kell mosni.

Vágjon zöldbabot átlósan vagy keresztre vágva. Ha friss zöldbabot használsz, és szereted ízléseidet, vágd apró darabokra. Az idősebb és érettebb babokat francia stílusban kell vágni – hosszában szeletelve.

Add hozzá a zöldbabot a Crock Pot-hoz. A felhasznált zöldbab mennyiségét a kívánt adagszámmal kell meghatározni.

Szezonális zöldbab ízlés szerint fekete bors, fokhagyma por, zúzott pirospaprika és só. Élvezheti a szeletelt négy szelet szalonnával is, amelyeket kisebb darabokra vágtak.

Adjunk vizet a Crock pothoz, teljesen borítva a zöldbabot. Ha konzerv zöldbabot használ, használja a levest a dobozból friss víz helyett.

Keverjük össze az összes összetevőt és szorosan fedjük le a fedelet. Főzzük alacsonyan 4-6 órát.